PUBLICITAT

Exitós rescat d'una dona que queda penjada d'un telecadira

  • Es desconeix la causa de la relliscada, que només va resultar en un ensurt
EL PERIÒDIC
SOLDEU

El telecabina d'Assaladors, situat en una de les pistes de Soldeu, va ser escenari d'un fet insòlit del que se'n desconeixen les causes: una esquiadora va quedar subjecta només agafant-se amb un braç d'una de les barres del giny.

La turista va relliscar i es va escolar fins a quedar penjada cinc metres en l'aire. Els tres acompanyants que feien el trajecte amb ella van fer el possible per que no caigués fins que els treballadors de la pista d'esquí van arribar amb la lona que va evitar que topés contra el terra. Varis esquiadors van aturar el seu descens per ajudar en el rescat. En total, una trentena de persones van col·laborar en el rescat de la dona, que no va patir cap lesió.

Grandvalira, el domini on va tenir lloc l'incident, no pot donar explicacions «perquè la dona era russa i ningú no va comprendre el que deia, un cop era a terra», segons informen des del departament de comunicació. Des de l'empresa agreixen l'ajuda dels esquiadors i es mostren satisfets per la rapidesa amb què es va succeir el rescat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT