PUBLICITAT

El programa de treball temporal ha beneficiat 865 persones

  • El Govern atorga un milió d'euros per al quart any en funcionament
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

865 persones s'han beneficiat des del 2012 del programa de treball temporal en benefici de la col·lectivitat que està destinat a aturats i que té una durada de sis mesos. El Govern, a més, ahir va anunciar que aquest programa es renova un any més, amb una dotació d'un milió d'euros que pot ser prorrogable, segons va indicar ahir el ministre Portaveu, Jordi Cinca, en cas que fos necessari.

En 2012 van ser 206 les persones que es van beneficiar d'aquest programa, mentre que en 2013 hi va haver un augment important amb un total de 301. L'any passat, la xifra es va incrementar fins als 358 beneficiaris. El pressupost per al 2015 inclou un milió d'euros, xifra que es va donar en 2014, però que podria augmentar en funció de la demanda que hi hagi.

Aquest programa està dirigit a persones aturades que durant sis mesos cobraran el salari mínim, això és 1.101 euros, el que suposa el salari base més la CASS. Els requisits per poder participar al programa de treball temporal són estar inscrit al Servei d'Ocupació durant 45 dies i no haver rebutjat cap oferta de feina en els darrers tres mesos. L'objectiu, segons, va dir Cinca, és poder ajudar a persones que es queden sense feina i fins que trobin un altre lloc de treball que els pugui donar una estabilitat laboral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT