PUBLICITAT

Guanyar confiança per deixar enrera els neguits

J.J.B.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Les set derrotes consecutives, i sobretot com es va produir l'última, fan que el BC Morabanc Andorra estigui passant per un moment francament crític, col·locat ja amb les mateixes victòries que el Sevilla Baloncesto, que es troba en posicions de descens. Toca analitzar la situació per tallar d'una vegada la nefasta dinàmica en la que es troba l'equip.

La imatge mostrada contra el Gipuzkoa Basket fa saltar les alarmes. «El partit de l'altre dia és un oasi en la nostra trajectòria» assegura l'entrenador, Joan Peñarroya, remarcant que «estem convençuts que és un accident”. Preocupa i força, per no perdre l'amor propi. «Les derrotes ens estan condicionant amb la confiança. És una cosa lògica i que no evitarem fins que guanyem». La professionalitat del grup que dirigeix no la posa en dubte: «L'equip treballa bé, i no ho dic de cara a la galeria. El veig posat, segurament en molts casos hiperesponsabilitzat, i això de vegades és contraproduent perquè això fa que les angoixes i la frustació surtin abans, però el veig amb moltes ganes de sortir d'aquesta situació. No tenim cap queixa de cap jugador».

Es tracta de retrobar sensacions i «trobar solucions tant a nivell individual com col·lectiu». Peñarroya de psicòleg no farà, perquè «la confiança no es reforça parlant, sinó treballant», i no vol posar més pressió: «Els jugadors han d'estar tranquils i tenir confiança en les seves possibilitats. Els entrenadors hem de trobar les eines per donar-los per poder sortir d'aquesta situació de dubtes que tenim per portar tantes derrotes consecutives». La prova de si les pors s'han superat es podrà comprovar diumenge a la pista de l'Herbalife Gran Canaria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT