PUBLICITAT

El concurs de disfresses torna als comerços del Centre Històric

  • La zona ha organitzat diverses activitats per la setmana de carnaval
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordi Minguillon i Miquel Canturri, durant la presentació d'ahir Foto: ANA/ M. T.

L'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella i el comú de la capital han organitzat vàries activitats per promocionar la zona amb motiu de Carnaval i de Sant Valentí. Un dels actes destacats és el concurs de disfresses, que els comerciants van decidir recuperar però amb un format innovador: els participants hauran de passar pels diferents establiments i seran els mateixos comerciants els que puntuïn les disfresses durant la setmana del 13 al 17 de febrer.

Així, es recupera una activitat que feia anys que no s'organitzava a la parròquia. Amb el lema Guanya punts passejant pels comerços, tothom que vagi disfressat podrà passar pels establiments del barri i seran els mateixos comerciants els que faran de jurat. Per als participants de fins a 18 anys, el premi serà un curs a l'Aula de Teatre, mentre que en la categoria adults, la millor disfressa guanyarà un lot de productes valorat en 200 euros.

D'altra banda també s'han organitzat més activitats per a aquest cap de setmana amb l'objectiu de promocionar els comerços i les botigues d'aquesta zona comercial. Durant el dia de Sant Valentí, el proper dissabt, els integrants del taller de teatre del Comú d'Andorra la Vella oferiran diverses animacions al carrer, s'instal·laran ‘photo calls' i els restaurants oferiran menús especials amb temàtica de Sant Valentí.

Finalment, el 17 de febrer, el Centre Històric serà de nou escenari del Robatori de les Olles, tradició que recorda el costum dels joves d'endur-se el dinar que les mestresses preparaven per Carnaval i, durant el judici del Carnestoltes, els comerciants oferiran una xocolatada.

El president de l'associació, Miquel Canturri, va exposar la intenció d'organitzar actes per promocionar el barri quan les altres zones no facin res, conscients que no hi poden competir. El cònsol major de la capital, Jordi Minguillón, anima tothom a participar en les activitats i a tastar els menús de Sant Valentí del que ha qualificat com a «centre gastronòmic del país».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT