PUBLICITAT

El Carnaval de Canillo, amb carrossa restaurada

EL PERIÒDIC
CANILLO

Una cinquantena de joves de Canillo han participat en els preparatius d'una nova edició del Carnaval, que tindrà lloc durant el pròxim cap de setmana. Les novetats principals d'aquest any són les millores fetes en la carrossa, que ha estat restaurada pels mateixos joves, i el fet que la Rua dels Arlequins del dissabte anirà acompanyada d'un grup de batucada format per diversos joves de la parròquia, que ha estat assajant des del passat mes de desembre.

A més, des del setembre, i amb l'ajuda de les padrines de la parròquia, els joves han participat en un taller de costura organitzat conjuntament pel Punt Jove i l'Associació de la Gent Gran per confeccionar els seus propis vestits d'arlequins, la disfressa típica del Carnaval de Canillo.

Els actes per celebrar el Carnaval d'aquest any començaran avui mateix amb la matança del porc i l'elaboració artesana de les botifarres que se serviran en un berenar popular el dilluns 16 de febrer, que tancarà la festa juntament amb la crema i el judici del Carnestoltes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT