PUBLICITAT

Pallàs obté un podi en el gegant de la Universiada

  • Raméntol, fora en una primera mànega amb 41 abandonaments
EL PERIÒDIC
SIERRA NEVADA

Periodic
Foto: FAE

Un altre gran resultat dels andorrans a la Universiada que s'està celebrant a Sierra Nevada. La setmana passada va arribar l'admirable segona posició de Marc Oliveras en el retorn després de la seva lesió, i ahir, Carmina Pallàs va finalitzar en una gran tercera posició en la prova de gegant. L'andorrana va marcar un temps total de 2.12,77, i es va quedar a 3,21 de la guanyadora del gegant, la noruega Kristine Fausa Aasberg, que va completar les dues mànegues en 2.09,56.

L'esquiadora andorrana va començar amb una correcta vuitena posició després de la primera mànega, completant-la amb un temps de 1.06,91. En la segona baixada, Pallàs va millorar i va fer el quart millor temps, amb 1.05,86, que li va suposar el tercer millor temps final i una bona medalla de bronze per a la delegació andorrana a Sierra Nevada.

Per altra bans, Sara Raméntol no va poder finalitzar la primera mànega, com tampoc ho van poder fer 41 altres competidores.

L'equip femení té avui entrenament d'eslàlom i tornaran a la competició demà. Avui, és el torn de competició per a l'equip masculí, que competiran en un gegant. Entre els andorrans, hi haurà Marc Oliveras, que va brillar en el seu retorn el passat divendres amb la seva segona posició en el supergegant, quedant-se només a 0,01 del primer.

Mireia Gutiérrez ja és a Vail/ L'esquiadora, Mireia Gutiérrez es troba a Vail, als Estats Units, on competirà dissabte a la prova d'eslàlom dels Campionats del Món d'esquí alpí. Com hi ha diferència horària, Gutiérrez competirà en la primera mànega a les 18h hora d'Andorra, i la segona la disputarà a les 22h, també hora del Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT