PUBLICITAT

La previsió deixa el segon dia en espera

  • L'organització decidirà més endavant quan es farà la prova de Fieberbrunn
ALBERT CANES
ORDINO

Periodic
Un surfista de neu durant l'edició de l'any passat del ?Dorado', a Arcalís. Foto: VALLNORD

Tot està més que preparat avui, a partir de les 10h, per acollir una prova de màxim nivell: el Freeride World Tour. L'estació de Vallnord, Ordino-Arcalís serà testimoni de com els millors riders del món descendeixen per la cara de la Portella. Aquesta serà la tercera parada del circuit mundial de fora pista, i finalment, l'organització va decidir realitzar-la un dia abans per les previsions meteorològiques, que apunten que dissabte hi haurà un temporal de neu a l'estació andorrana. Tot i això, les condicions són òptimes i la neu està en condicions perfectes. Els riders ja van poder analitzar ahir la Portella per començar a estudiar les possibles línies que seguiran.

Per altra banda, la segona prova que tenia prevista acollir Vallnord, la de Fieberbrunn, que la va assumir després que s'anul·lés quan només havien sortit les noies de snowboard per motius de meteorologia, seguirà sent una incògnita de quan es podrà celebrar. Vallnord va anunciar que les previsions meteorològiques són les que marcaran el calendari, però en tot cas, s'avançarà amb 48h d'antelació quina serà la data escollida final. La preferència és fer-ho diumenge, 14 de febrer, però la prova es podria celebrar fins el dijous, dia 19. Després que Vallnord acceptés assumir la prova de Fieberbrunn, la preferència segueix sent celebrar-la a l'estació andorrana, i per això, els organitzadors del Freeride World Tour, encapçalats per Nicolas Hale-Wood, segueixen apostant fort per Andorra: «Portem una setmana aquí i estem impressionants amb les pistes d'Arcalís», va comentar Hale-Wood en la roda de premsa celebrada dimarts.

Fornell i Torres, els representants/ Els principals al·licients per al públic andorrà són els dos representants del Principat: Dani Fornell i Lorelei Torres. Els dos competiran en la categoria d'esquí. Fornell torna de la forta lesió que va tenir després del greu accident que va patir l'hivern passat, i intentarà de ser al seu millor nivell per classificar-se a les proves fortes del calendari, com la resta dels riders, que «baixaran a fons», segons va indicar el director general de Vallnord, Martí Rafel, després de parlar amb els jutges i organitzadors de la prova. Per la seva part, Lorelei Torres tindrà una de les proves més complicades que ha realitzat en la seva carrera com a rider, amb l'afegit especial de fer-ho a casa, com Dani Fornell.

A part d'Arcalís, també hi haurà un bon espectacle a Escaldes-Engordany, amb el Village del Freeride World Tour, que acollirà diverses activitats durant tot el dia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT