PUBLICITAT

«La química» del MoraBanc, a prova en una pista d'Eurocup

  • Peñarroya veu els jugadors balcànics cada dia més adaptats tot i admetre «alguns desajustos»
I.MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

 
Els jugadors fan pinya a l'acabament del partit contra el CAI, el darrer del 2014, el 28 de desembre passat Foto: TONY LARA

Gran Canària és la següent estació d'un MoraBanc Andorra que vol passar pàgina al cúmul de derrotes consecutives, set, que arrossega des que va començar aquest 2015. El partit a Guipúscoa de la setmana passada va generar un estat de tensió tant abans com després però els ànims s'han anat relaxant al llarg de la setmana perquè demà (13.00 hores d'Andorra) s'haurà de suar la samarreta en una pista d'Eurocup però davant un equip que està mostrant un punt feble: si en competició europea està imparable, en lliga és com un polígraf. Irregular fins el punt que va començar perdent quatre dels cinc primers partits i ara mateix arrossega una ratxa de tres derrotes que deixa enrere cinc victòries seguides.

INFERMERIA BUIDA / Peñarroya ha estat sense Nathan Jawai dos dies, amb una grip que ha deixat enrere i que permetrà l'australià entrar en una convocatòria en la qual no hi ha cap baixa. Á més la connexió balcànica Stojanovski-Bogdanovic acumula ja uns quants entrenaments més i van adaptant-se: «En els pròxims dies es notarà. Ells han de ser importants per a i cada dia estan més acoblats. Hi ha certs desajustos però els mecanismes estan cada vegada més nets i la química de l'equip va a millor».

El tècnic egarenc no amaga que la derrota contra el Guipúscoa va fer que la setmana comencés amb els ànims «mes tous» però s'ha incidit en diversos aspectes: «Hem intentat treballar en aspectes de joc que hem d'estar més sòlids i alguns petits retocs. Anem a una pista complicada però hem de pensar en nosaltres i no en el rival», va alertar.

Després d'aquest desplaçament, hi haurà una setmana de descans per al MoraBanc perquè es juga la Copa precisament al Gran Canària Arena. Gairebé quinze dies sense jugar que per a Peñarroya «aniran bé per desconnectar i preparar-nos de la millor manera per afrontar la recta final».



Per a més informació consulti l'edició en paper.
 


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT