PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Comissió Mixta prepara el Pla de treball bianual

Andorra presideix la primera reunió de la delegació gestora

Per El Periòdic

Comissió Mixta de Gestió i Promoció de l'aeroport Andorra-La Seu d'Urgell
Comissió Mixta de Gestió i Promoció de l'aeroport Andorra-La Seu d'Urgell | SFGA
En una reunió constitutiva i presidida per la representació del Principat, la Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l’aeroport d’Andorra–La Seu d’Urgell va trobar-se ahir per emprendre l’elaboració del Pla de treball bianual. Aquesta sessió va ser la primera de les previstes en el transcurs dels propers tres mesos per a la planificació del treball dels dos anys vinents.

El passat 8 de gener, coincidint amb la inauguració de les instal·lacions aeroportuàries i amb la visita del president espanyol, Mariano Rajoy, al país, el Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya van signar un Protocol d’entesa per a la gestió i promoció de l’aeroport d’Andorra–La Seu d’Urgell. És en aquest document on es contemplava la formació d’una Comissió Mixta constituïda per tres representants de cada administració, que es van reunir ahir al matí.

Segons informa l’Executiu en una nota de premsa, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va informar el Govern d’Andorra el passat 20 de gener del nomenament dels tres membres de la comissió mixta per part catalana. Aquests són el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela; la directora de l’Aeroport d’Andorra–La Seu d’Urgell, Cristina Pastor; i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent.  Andorra, per la seva banda, va aprovar recentment el nomenament dels tres membres a la comissió: Ramon Reguant, en representació del Ministeri d’Ordenament Territorial, que al seu torn serà el president de la Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l’aeroport d’Andorra–La Seu d’Urgell; així com Joaquim Tomàs (Ministeri de Turisme) i Nicolau Obiols (Ministeri d’Ordenament Territorial).

Segons el Conveni signat, la Comissió Mixta estarà presidida per un representant d’Andorra durant el primer any, quan prendrà el relleu un representant català.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT