PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Descans i nova etapa amb la base

Dídac Martínez dóna per solucionada la polèmica amb els jugadors, tot i que envia un missatge: «Espero que deixin fer la feina al Manolo i que els jugadors no facin d’entrenadors»

Per ALBERT CANES

Xerrada de Dídac Martínez als seus jugadors
Xerrada de Dídac Martínez als seus jugadors | Tony Lara
La polèmica que va protagonitzar l’extècnic del VPC Andorra, Dídac Martínez, amb alguns dels seus jugadors fa poc més de tres setmanes, en què es van arribar a cridar i dir de tot, «ja està més que oblidada», segons va comentar Martínez després que ell i els jugadors es demanessin perdó pel que havia succeït. De fet, al dia següent de la forta disputa, que es va produir després de la dura derrota del VPC davant el cuer de Promoció d’Honor, el Launaguet, a l’Estadi Nacional, els jugadors i Martínez es van trucar per demanar-se discúlpes mútuament. «Ja està tot solucionat. La relació amb els jugadors ja està bé. Em porto amb alguns millors que amb altres, però és llei de vida», comenta Martínez.

El tècnic va demanar més seriositat al camp després del ridícul que es va fer aquell dia, però va haver un episodi previ al desenllaç de la problemàtica. Abans que comencessin les derrotes, concretament, després que els tricolors guanyessin al Tarascó per 55-10 el novembre passat, sumant la sisena victòria consecutiva, els jugadors van reunir-se amb el seu tècnic per comunicar a Martínez que no estaven contents en alguns aspectes dels continguts dels entrenaments. «Aquí és on potser jo vaig cometre l’error de permetre alguns canvis que em van dir que anirien millor per a l’equip», explica Martínez. Els jugadors van demanar que el primer i segon equip entrenessin junts, així serien més, i també es van queixar que l’entrenador demanava més repeticions del compte en alguns exercicis. «Al final vaig cedir i la vaig cagar. Em van dir que hi hauria més gent i va passar tot el contrari. Se suposa que els resultats anirien a millor i van anar a pitjor», comenta, i recalca que això ja forma part del passat.

El que vol ara l’exentrenador és que s’assoleixi l’ascens a Promoció d’Honor: «Hi ha un objectiu que és clar, que és pujar sí o sí. No podem permetre’ns afluixar ni buscar excuses. Si l’excusa per no donar el 100% sóc jo, no tinc cap problema en retirar-me», explica Martínez, que espera que el canvi que hi hagut en la banqueta del VPC sigui per «posar a tothom al seu lloc». «Espero que deixin fer la feina al Manolo. Que els jugadors no vulguin fer d’entrenadors», assenyala l’extècnic del VPC. Martínez va subratllar també que parla cada dia amb el nou entrenador, el seu amic i qui un dia el va entrenar, Manolo Romo: «Parlo cada dia amb ell, de tota la informació que li pugui aportar i informació dels rivals. És algú que en sap molt de rugbi. Ell va ser el meu entrenador i tenim molt bona relació».

Després de 15 dies apartat del VPC, Dídac Martínez i el club estan treballant en una nova posició dins de l’entitat per a l’exentrenador del primer equip: «Em vaig agafar un parell de setmanes de descans i he desconnectat una mica. Ara, torno a l’activitat del club amb la base. Encara hem de perfilar com enquadrarem la meva posició», explica. Per tant, l’ex del primer equip passarà a la base del club i amb les activitats de l’escola i la problemàtica ja forma part del passat. Tant el club com el propi Martínez ja miren cap al futur de l’entitat tricolor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT