PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Derbi colomenc en la primera jornada dels play-off al títol

La competició a Primera començarà el 15 de març i acabarà el 3 de maig

Per EL PERIÒDIC

Sorteif del Play-off de la Lliga Nacional
Sorteif del Play-off de la Lliga Nacional | Xavi Miró / FAF
La Federació Andorrana de Futbol ha realitzat el sorteig dels play-off al títol de la Primera Divisió aquest migdia, a més dels del descens i ascens. Els calendaris del tram decisiu de la temporada queden definits.

En la lluita per ser el campió, en la primera jornada el 15 de març es viurà un enfrontament entre la UE Santa Coloma i l’FC Santa Coloma. En l’altre matx jugaran la UE Sant Julià i l’FC Lusitans. Per concloure els play-off, el 3 de maig, es disputarà el clàssic entre l’FC Santa Coloma i el Sant Julià, i el duel entre la UE Santa Coloma i el Lusitans.

Per evitar el descens la primera jornada tindrà els partits UE Engordany-FC Ordino i Inter Club Escaldes-FC Encamp, mentre que per acabar la competició seran l’Inter-Ordino i Encamp-Engordany. L’últim classificat baixarà a Segona i el penúltim jugarà la promoció. Els play-off d’ascens s’iniciaran el 15 de març amb l’Atlètic Club Escaldes-FS La Massana i Penya-Encarnada d’Andorra-Ranger’s FC. Finalitzaran el 26 de maig amb el Penya-Encarnada-La Massana i Ranger’s-Atlètic i Ranger’s. Qui conclogui en primera posició assolirà l’ascens a la màxima categoria i el segon classificat disputarà la promoció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT