PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 46a Temporada de teatre aposta per les companyies i actors nacionals

Sant Julià i Andorra la Vella programen un total de sis espectacles

Per EL PERIÒDIC

Un dels cartells de les obres de teatre que es duran a terme.
Un dels cartells de les obres de teatre que es duran a terme.
La 46a Temporada de teatre conjunta de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella continua apostant per les companyies i actors del país. Així, la capital ha programat tres espectacles, dos d’ells relacionats amb el món dels pallassos. Pel que fa a la parròquia laurediana, també ha programat tres espectacles.
La proposta de la capital comença amb un nou espectacle de la companyia andorrana An-danda-ra Bruixes!, un muntatge de creació a partir de les llegendes més conegudes del país, lligat amb un fil argumental en clau de comèdia i amb la direcció de l’Irina Robles, directora de l’Escena Nacional, i la interpretació de Carol Caubet, Mercè Canals i Lis Caubet. L’obra es podrà veure els dies 5, 6 i 7 de març, a les 21.30 hores, al Teatre Comunal.
La següent proposta, Marabunta, és un espectacle concebut i interpretat pel pallasso i showman Guillem Albà. L’espectacle es presenta amb la complicitat de la banda The All In Orchestra, dirigida per Iñaki Marquiegui & Manu Estoa, que acompanya des d’un bon principi les aventures i desventures del protagonista. L’espectacle inclou la improvisació, el joc lúdic teatral i la participació del públic i es podrà veure el 16 d’abril al Teatre Comunal a les 21.30 hores.
Disset anys més tard de la primera actuació de la companyia Monti i Cia a Andorra la Vella, torna amb Rhum, un espectacle ideat i escrit pel mateix Monti, però que no va poder veure estrenat a causa de la seva mort per un càncer. L’espectacle és un homenatge a l’art de fer riure al públic i es podrà veure el 7 de maig a les 21.30 hores al Teatre Comunal.
Pel que fa a Sant Julià, començaran la temporada amb amb una comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel, El Crèdit, i interpretada per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. L’espectacle tindrà lloc el 26 de març a les 21.30 hores a l’Auditori Claror. La següent cita és el 22 i el 23 d’abril amb Embolic a les fosques de la companyia andorrana la Cia. És Grata. L’obra situa l’espectador a Londres, l’any 1960.
Al mes de maig serà el torn del musical Flor de nit, el cabaret, una versió de l’espectacle musical produït per Dagoll Dagom l’any 1992 amb text de Manuel Vázquez Montalbán a partir d’una idea de Dagoll Dagom, lletres addicionals de Joan Lluís Bozzo i música d’Albert Guinovart. L’espectacles es podrà veure el 21 de maig a les 21.30 hores a l’Auditori Claror. I per acabar, al mes de juny, Joan Pera presentarà un espectacle en què vol celebrar 50 anys de professió, Fer riure és un art, que es podrà veure el 18 de juny a les 21.30 hores a l’Auditori Claror.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT