PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pallàs es trenca el lligament i serà baixa sis mesos

La greu lesió arriba quan la corredora de la FAE es trobava en el millor moment de la temporada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Carmina Pallàs
Carmina Pallàs | Tony Lara
Quan la seva progressió estava marcant una línia clarament ascendent, se li acaba la temporada per lesió. Carmina Pallàs es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerra, que la mantindrà lluny de les pistes sis mesos.

La corredora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es va lesionar greument en el segon eslàlom de categoria FIS que es disputava a l’estació francesa de Markstein. En la segona mànega va realitzar un mal gest, que li va afectar al genoll i va provocar que acabés patint una caiguda. Es va realitzar unes proves a Barcelona que van confirmar la gravetat de la lesió. Un cop es vegi rebaixada la inflamació a la zona passarà pel quiròfan per ser operada.

«Arriba en el pitjor moment. Ara estava arribant a la seva millor versió, retrobant el millor esquí i amb molt bones sensacions a la pista», assenyala Carles Visa, director tècnic de la FAE. Qui també té una lesió de gravetat és Noemi Mora, que dies enrera es va trencar el lligament creuat. El període de baixa i el procés de recuperació es confirmarà un cop se li puguin fer les proves corresponents a finals de mes. A aquestes baixes se li sumen la de Joan Verdú, amb el lligament lateral afectat, que el mantindrà prop de dos mesos allunyat de les pistes. «Aquest és un esport que té el seu risc», exposa Visa sobre el seguit de lesions que s’han produït.

Raméntol, onzena
En l’eslàlom gegant FIS de Markstein, l’andorrana més destacada va ser Sara Raméntol, que va finalitzar en l’onzena plaça amb un registre d’1.09,02 minuts. Sissi Hinterreitner va ser dissetena amb 1.10,47. La guanyadora de la cursa va ser l’esquiadora francesa Marion Bertrand (1.06,14), que va vèncer amb autoritat. La van seguir les seves compatriotes Caroline Frasse (1.07,41) i Josephine Forni (1.07,21).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT