PUBLICITAT

Andorra la Vella

Controlat l'espectacular incendi a la Borda Pairal

Els veïns tornaran als seus domicilis paulatinament al llarg de la nit

Per EL PERIÒDIC

Imatge del carrer Doctor Vilanova, tallat al trànsit.
Imatge del carrer Doctor Vilanova, tallat al trànsit. | EL PERIÒDIC
Espectacular incendi a la Borda Pairal que ha obligat a desallotjar fins a quatre edificis de la zona per evitar més perill, tot i que els veïns ja estaven tornant a poc a poc als seus domicilis a la nit, tot i que paulatinament i sempre de forma controlada. L'incendi, segons la Policia, s'ha declarat per una barbacoa i el foc s'ha extés per la teulada. Així mateix, una cuba de gas que hi havia a prop ha estat controlada i no hi ha perill.

L'incendi havia agafat força degut a la força del vent i també perquè l'estructura de l'edifici és de fusta. El fum de l'incendi es podia veure des de llarga distància, però tot i l'espectacularitat de les flames i el fum, en principi no hi ha res més que danys materials.

El cònsol d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, que s'havia desplaçat al lloc dels fets, va demanar calma i va explicar que els veïns podrien tornar a la normalitat aquesta nit. També s'hi va acostar el cap de Govern en funcions, Toni Martí.

Al voltant de les 18.30h s'ha declarat un incendi que ha obligat a dirigir-se a la zona fins a set dotacions de bombers. El carrer Doctor Vilanova ha estat tallat al trànsit per poder treballar en l'extinció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT