PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acte públic ’La Seu emprèn 2015’, a la Sala de la Immaculada

L’objectiu és fomentar l’emprenedoria entre el municipi i els autònoms

Per EL PERIÒDIC

Una imatge d’un acte a la Sala de la Immaculada de la capital alturgellenca.
Una imatge d’un acte a la Sala de la Immaculada de la capital alturgellenca. | RàdioSeu
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove alturgellenca han organitzat aquest divendres, 20 de febrer, a les vuit del vespre, a la sala la Immaculada, la sessió ‘La Seu emprèn 2015’. 
L’acte públic ha tingut com a objectiu donar a conèixer a tothom qui estigui interessat els ajuts per a la promoció del municipi i per autònoms 2015, així com els recursos i experiències per emprendre al territori. A més, s’hi va fet un reconeixement als emprenedors entre els anys 2011 al 2014, lliurant-los un distintiu per al seu establiment o negoci. 
 
El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Pallarès, va explicar que durant aquesta legislatura s’ha anat incrementant el pressupost destinat als ajuts per a la promoció, com a prioritat de l’equip de govern. «Hem volgut donar tot el suport possible a iniciatives que ajudessin a reactivar l’economia a la ciutat», va afirmar.
 
Pallarès indicava també que calia fer un reconeixement a la tasca dels emprenedors des de l’any 2011 i fins ara. «Són persones que han estat clau en la dinamització de la Seu, en un moment complicat a causa de la situació econòmica general», remarcava. L’acte va estar presentat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, on es va iniciar també una taula rodona amb la intervenció de quatre participants: una comerciant que ha comptat amb un ajut per a la promoció del municipi, una autònoma amb un ajut per a persones desocupades, un empresari que ha aconseguit una subvenció LEADER i una emprenedora ubicada al viver d’empreses que va guanyar el concurs empresarial d’emprenedors del CETAP. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT