PUBLICITAT

Andorra la Vella

Recuperar la calma vencent

Després de la marxa de Darío, l’FC Andorra vol deixar el cas enrera amb un triomf

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ferran Pol contrala Seu d'Urgell
Ferran Pol contrala Seu d'Urgell
La tempesta per la marxa de Darío Isern ha passat. L’FC Andorra ve de perdre el lideratge a Cervera i està únicament centrat en el partit de demà amb l’FC Alcarràs. Fins i tot la marxa del davanter argentí sembla que hagi estat un alleujament donada la seva actitud les darreres setmanes.

L’entrenador tricolor, Justo Ruiz, es va encarregar personalment de que Darío tornés a l’entitat. I per com s’han desenvolupat els esdeveniments, «és una decepció. No m’ho esperava», admet. L’actitud la desaprova. «El que més mal em fa és que parla com s’hi l’haguéssim tractat com un gos. És incomprensible» , perquè tenia unes condicions econòmiques i de vida que jugadors de categories superiors voldrien per a ells: «Criticar les condicions que tenia a Andorra, en un equip de Segona Catalana, se ‘n’hauria de donar vergonya». Ruiz considera que «ha volgut fer mal» i que la manera en què va marxar només l’entendria si «tingués una oferta boníssima a nivell laboral o d’algun altre equip». El club encara no li ha donat la baixa, però pel tècnic, «quan abans deixi el vincle amb l’FC Andorra millor».

«Ningú és imprescindible i tots són importants», pel que l’equip tirarà amb la plantilla actual, tot i que està buscant-li substitut: «Les portes sempre estan obertes tant per entrar com per sortir». El comportament de l’argentí no creava bon ambient al vestidor i «els seus propis companys han quedat bastant decebuts pel seu comportament». Aquest fet el confirma Ferran Pol. «L’equip ho ha viscut positivament. No estava fent la seva labor», assegura el porter. Ruiz és conscient que «l’equip perd un referent a dalt per les seves característiques», però la solució la té dins el grup. Hi ha «recanvis buscant altres alternatives i recursos».

Demà hi ha partit. Arriba a Aixovall un Alcarràs que lluita per no perdre la categoria, i que a domicili només suma una victòria. Tot l’assumpte Darío «que no ens descentri de quin és el nostre objectiu”, perquè «no serà un partit gens fàcil”. Avisa que «qualsevol punxada amb equips que estan per sota es pot pagar car». Diumenge hi ha un enfrontament entre els dos rivals directes, el CF Borges Blanques i l’Atlètic Alpicat. Del que en surti, se’n vol aprofitar. «Sempre que nosaltres guanyem qualsevol resultat que es produeixi és bo». Darrerament els tricolors reben gols en els inicis de partit, un fet que volen evitar. «En defensa els primers minuts hem d’estar molt atents”, remarca Pol, «jornada rera jornada els primers cinc minuts hi ha alguna cosa que no fem bé i d’això hem d’aprendre».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT