PUBLICITAT

Andorra la Vella

SDP contempla canvis a 20 anys vista

Víctor Naudi exposa la voluntat de fer canvis en la funció pública H Delfí Roca i Àngel Dalmau, caps de la llista per la capital, acompanyen els padrins de la capital en un ball de tarda, juntament amb Bartumeu

Per MARISA DA COSTA

Víctor Naudi i Joan-Marc Miralles, al col·loqui del Cercle d’Economia.
Víctor Naudi i Joan-Marc Miralles, al col·loqui del Cercle d’Economia. | Tony Lara
El número u de la llista nacional de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, va ressaltar durant la seva intervenció al col·loqui organitzat pel Cercle d’Economia, la llarga validesa del programa electoral que defineix al seu partit. 
 
SDP considera que el futur d’Andorra no passa per les gestions que es duguin a terme durant els propers quatre anys de legislatura, sinó que ha de fixar la vista en l’horitzó. I una de les mesures previstes pels progressistes i que perduraria les dues dècades vinents, seria la seva aposta per renovar l’Administració pública, amb la finalitat de «constituir unes institucions transparents i lliures de corrupció».
 
Per la seva banda, els dos primers candidats d’SDP per Andorra la Vella, Delfí Roca i Àngel Dalmau, acompanyats per l’antic líder de la formació, Jaume Bartumeu, van aparcar ahir la campanya electoral empresa a mitjans de mes per dedicar-se als padrins, a la música i a la cultura. Durant el ball de tarda organitzat a la Casa Pairal de la capital, Roca va destacar que «la cultura no és una despesa ni una necessitat protocolàtria» i que Andorra ha de vetllar pels seus padrins, vist que «són les nostres arrels». Els candidats per Ordino, Felip Gallardo i Joan Abellà, també van mirar pels més grans de la parròquia en un esdeveniment idèntic celebrat a la parròquia. Els polítics van escoltar amb els padrins i hi van compartir balls, aparcant la campanya en favor a l’ «alegria».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT