PUBLICITAT

Andorra la Vella

Naudi vol «deixar de banda» la Llei de les pensions dels funcionaris

El cos policial els ha transmès la manca de material i de recursos

Per Marisa da Costa

Naudi i Bartumeu, a la intervenció d’ahir a l’Edifici de l’Obac.
Naudi i Bartumeu, a la intervenció d’ahir a l’Edifici de l’Obac. | Tony Lara
La Llei de les jubilacions dels funcionaris va ser el tema protagonista de la reunió que, durant la tarda d’ahir, el candidat d’SDP a cap de Govern, Víctor Naudi, i el seu company inseparable en aquests dies de campanya electoral, Jaume Bartumeu, van mantenir amb membres del Cos de Policia a l’Edifici Administratiu de l’Obac.

La resposta que els representants del Servei de Policia presents van rebre en traslladar als socialdemòcrates la preocupació i descontent amb la normativa, va ser «la cerca d’una majoria al proper Consell per tal de, entre totes les forces del marc parlamentari, deixar de banda la llei de les pensions», la qual, segons Naudi, està mal adaptada.

Una altra de les demandes efectuades pels efectius durant la reunió, segons va informar a posteriori Víctor Naudi, va ser «la manca de material» deguda a la inversió de les subvencions percebudes durant els darrers quatre anys «en inversions innecessàries». Bartumeu i Naudi els van assegurar que vetllarien per dotar la Policia de més mitjans i més moderns per tal de «tenir un país amb un alt nivell de seguretat.

El primer de la llista nacional d’SDP va remetre contra «la forma de governar de Martí» perquè els uniformats «troben a faltar un plus per reconeixement» que, segons el candidat, «és important per mantenir la seva vocació de servei». En aquest sentit va assenyalar que «cal tenir en consideració la pròpia Llei de la Policia i establir una seguretat jurídica que tingui en compte la seguretat del sistema perquè sigui garantista, perdurable en el temps i que vetlli per millorar el servei».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT