PUBLICITAT

Encamp

SDP té en mans un projecte per incrementar la qualitat del SAAS

Rita Sirkia afirma que és necessari posar remei als problemes amb el transport

Per Marisa da Costa

Cartell de l’entrada del CAP d’Encamp.
Cartell de l’entrada del CAP d’Encamp. | Tony Lara
Els treballadors dels Centres d’Atenció Primària (CAP) del país lamenten no haver estat tinguts en compte a l’hora de portar a terme canvis en el si de la direcció del SAAS. Davant d’aquesta problemàtica, Socialdemocràcia i Progrés proposa posar en marxa un pla de remodelació per tal de millorar el funcionament del SAAS en què es tingui en compte les necessitats de tots els seus components. 
 
Les infermeres del CAP de la parròquia d’Encamp van rebre els tres primers de la llista territorial d’SDP. Rita Sirkia, Alain Mateu i Sandra Cano van moure’s ahir fins a les instal·lacions sanitàries de la parròquia amb l’objectiu de «saber de primera mà les preocupacions, inquietuds i neguits que tenen», ja que ells mateixos van fer palesa la seva preocupació pels «canvis que s’han dut a terme, sense que hi hagin pogut participar, sense que ningú no els hagi demanat la seva opinió».
 
Rita Sirkia va aprofitar l’avinentesa per manifestar que, en comptes de pensar en grans infrestructures, el primer que s’hauria de fer és «millorar la qualitat del transport públic, d’ús quotidià, i posar-lo a un preu que la gent que cobra un sou de treballador normal es pugui permetre».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT