PUBLICITAT

Encamp

Jugant amb els sèniors

Amb només 13 anys, Flavien Roche disputa partits amb el CTT Encamp de Tercera Divisió Espanyola

Per ALBERT CANES

Flavien Roche en un entrenament amb el CTT Encamp. Foto: Emilio Prenas
Flavien Roche en un entrenament amb el CTT Encamp. Foto: Emilio Prenas | Emilio Prenas
flavien Roche juga en la Tercera Divisió Espanyola de tennis taula, és un dels jugadors recent arribats al CTT Encamp i ha aconseguit un 60% de victòries aquesta temporada. Els seus pares van venir des de França a Andorra per motius laborals i això el va obligar a traslladar-se al Principat i buscar algun club per poder practicar el seu esport favorit. Fins aquí és tot normal, tret del fet que Roche només té 13 anys. L’any passat va guanyar el Campionat de França per equips amb la seva regió, la qual cosa li dóna un reconeixement enorme. «Fa quatre anys que jugo al tennis taula i es el segon que jugo en la categoria sènior», comenta Roche.

De fet, alguns dels seus competidors a la lliga espanyola el reconeixen i li demanen si es podien fer una fotografia amb ell. «Em sorprèn, però no em molesta», explica el jove francès.

De moment, però, no té al cap dedicar-se a aquest esport en un futur. «Crec que és millor buscar una feina estable perquè és difícil viure del tennis taula», confessa Roche, que no té clar encara a què es vol dedicar, com és normal a aquestes edats. Tot i això, té previst continuar jugant, i fascinar als seus rivals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT