PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Baró, al capdavant del grup, i Martí l’únic candidat a cap de Govern

Miquel Aleix assumirà el càrrec de president suplent de DA

Per JOAN RAMON BAIGES

Martí, Saboya i Cinca, la setmana passada.
Martí, Saboya i Cinca, la setmana passada. | TONY LARA
La setmana maratoniana va començar ahir amb la presentació dels grups parlamentaris, dels reglaments interns i a continuació la reunió de la Junta de Presidents per convocar les sessions del Consell General.
Els càrrecs electes de Demòcrates van presentar la declaració signada pels seus 15 membres per tal de constituir el grup parlamentari demòcrata. Els membres de DA han tornat a dipositar la confiança en Ladislau Baró com a president del grup parlamentari, mentre que Miquel Aleix assumirà el càrrec de president suplent. 
 
Alhora, es va presentar la candidatura de Toni Martí com a cap de Govern amb l’aval de tots els representants demòcrates.
En la sessió de Consell General d’avui els grups parlamentaris ja seran efectius. La sessió parlamentària servirà per fer el debat d’investidura. 
 
Els tres consellers generals socialdemòcrates (Pere López, Rosa Gili i Gerard Alís) no han pogut constituir grup parlamentari propi i, per tant, han passat a formar part del Grup Parlamentari Mixt. És el mateix cas d’SDP, que també passa a formar part del grup mixt amb els socialdemòcrates. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT