PUBLICITAT

Ordino

Jardins d’Art substitueix el concurs de pintura d’Ordino

Els artistes podran enviar les obres fins el 30 d’abril

Per I.M.C

Una de les exposicions del concurs de pintura d’Ordino.
Una de les exposicions del concurs de pintura d’Ordino. | TONY LARA
Renovar-se era un dels objectius necessaris que buscava el Comú d’Ordino per donar una nova empenta i revitalitzar el tradicional concurs de pintura de la parròquia. Per aquest motiu aquest any se celebrarà per primera vegada l’Ordino Jardins d’Art, una proposta artísitca conjunta de les conselleries de Cultura i Turisme que consisteix en celebrar, el dies 12 i 13 de setembre, un mercat d’art que ocuparà les zones enjardinades més representatives i emblemàtiques del poble. Per a no coincidir amb l’altre gran esdeveniment artístic que reuneix un elenc de creadors internacionals, l’Art Camp, el nou concurs-exposició serà també de caràcter biennal, de forma que no coincidiran els dos actes però cada any n’hi haurà un. 
 
Obert als artistes nacionals i internacionals, ja siguin professionals o amateurs, el primer premi ascendirà a 2.500 euros en metàl·lic per al millor artista, mentre que hi haurà també un segon premi de 1.000 euros per a la millor obra. Durant els dies d’exposició el públic podrà votar mitjançant una butlleta la seva obra preferida, mentre que un jurat professional serà l’encarregat de votar al millor artista. A més, els premiats també exposaran les seves obres en dues sales comercials d’Andorra la Vella com són la Galeria Pilar Riberaygua i la galeria Mama Maria.
 
Els organitzadors han concebut el concurs de tal manera que hi tenen cabuda totes les arts visuals: des de la pintura, la il·lustració, el dibuix, o el grafit, fins a la fotografia, el land art, etc.
Els organitzadors han decidit ampliar el marge d’entrega de les obres als participants, que podran presentar les seves propostes fins al proper 30 d’abril. D’aquestes, s’escolliran les que finalment seran exposades. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT