PUBLICITAT

La Massana

El tercer sopar Aprofita’nyam recapta fons per a l’ONG Daktari

El Comú de la Massana organitza la tercera edició del sopar solidari

Per E. J. M.

Presentació del sopar solidari Aprofita’nyam, ahir a la Massana.
Presentació del sopar solidari Aprofita’nyam, ahir a la Massana. | TONY LARA
El Comú de la Massana organitza la tercera edició del sopar solidari Aprofita’nyam, aquest any dedicat a recaptar fons per a l’associació Daktari, que vol avaluar in situ l’opció de desenvolupar un projecte de cooperació veterinària al Senegal. El sopar se servirà amb aliments cedits per diversos establiments, productes que són comestibles però que ja no es venen perquè la data de caducitat s’apropa o perquè no són estètics i els consumidors els rebutgen. Si sobra sopar, Creu Roja el distribuirà entre persones que ho necessiten.
 
Durant l’àpat –a base d’amanida tricolor, botifarra amb guarnició i pa de pessic amb fruites– actuaran cinc formacions musicals, amb intervencions de quinze minuts en format acústic. Els grups convidats són Jay & Doc, Blue Moon, Love It, Versus i 3/4 de 15. A més, entre plat i plat, Quelcom animarà la vetllada. Després del sopar hi haurà un concert de Madretomasa que, per primera vegada, interpretarà tots els temes del seu nou disc, 8 Tracks. 
El sopar serà divendres que ve, a partir de les nou de la nit, a la sala la Closeta de la Massana. Hi ha tres tipus d’entrades: 15 euros, per sopar i concert; 5 euros, per assistir només a l’actuació de Madretomasa a partir de mitjanit, i la fila 0, per qui vulgui col·laborar sense assistir-hi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT