PUBLICITAT

La Massana

El Museu del Còmic amplia els dies d’obertura a cinc setmanals

El saló de la Massana que se celebrarà entre l’1 i el 3 de maig se centrarà en els autors francobelgues

Per IMAR MARTÍNEZ

Pozo, Baró i Samarra durant la presentació del Saló la Massana Còmic, ahir.
Pozo, Baró i Samarra durant la presentació del Saló la Massana Còmic, ahir. | TONY LARA
Aprofitant la presentació de la 19a edició del saló de La Massana Còmic, la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Comú, Jael Pozo, va anunciar que, a partir del dissabte 2 de maig, el museu ampliarà notablement els horaris d’obertura al públic. Així, de dimarts a dijous estarà obert des de les 15.00 fins les 17.00 hores, i el dissabte s’ampliarà de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00. 
 
A més, una treballadora de la Biblioteca Comunal de la Massana s’encarregarà d’arxivar i catalogar la gran quantitat de material del que es disposa. Pozo també va confirmar que es potenciaran encara més les exposicions i activitats amb la realització d’una planificació. D’aquesta forma «la Massana es consolida com la parròquia del còmic durant tot l’any». 
 
El president de l’Associació Andorrana de Còmic (ARCA), Josep Samarra, va destacar que «es tracta d’un punt d’inflexió molt important» per al Museu la Massana Còmic i va assegurar que aquest impuls farà que el 20è aniversari del saló que se celebrarà l’any que es pugui «lluir com es mereix». Samarra no va ser capaç de donar una xifra sobre la quantitat de materials dels que disposa l’ARCA, entre còmics, animacions i il·lustracions. Per això va reconèixer la importància de la tasca de catalogació que durà a terme, i que permetrà als visitants gaudir de l’arxiu «tot i que no serà un lloc de préstec, sinó de consulta». 
 
El saló / D’altra banda, Samarra va donar més detalls sobre el saló que se celebrarà entre l’1 i el 3 de maig. El president de l’ARCA va explicar que aquest any s’ha volgut incidir en els còmics francobelgues. El cònsol major de la Massana, David Baró, va confirmar que es comptarà amb la presència de sis autors «de talla internacional», a més de locals com Jordi Planellas «i d’altres sorpreses». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT