PUBLICITAT

Encamp

Gairebé 450 joves participen a l’Encamp Nit

Van poder gaudir de tornejos de diferents disciplines i jocs varis

Per El Periòdic

Nenes gaudint de la classe de sumba.
Nenes gaudint de la classe de sumba. | Comú d'Encamp
Encamp va acollir el passat dissabte fins les tres de la matinada la setena edició de l’Encamp Nit, on van participar 448 joves, segons va informar el Comú d’Encamp. Els joves, d’entre 12 i 20 anys van gaudirde diferents activitats esportives i lúdiques sota la premissa de fomentar les relacions socials entre els joves tot impulsant l’activitat esportiva. Durant cinc hores els joves van poder gaudir de tot un seguit d’activitats com els habituals tornejos de futbol 4x4 i de bàsquet 3x3, o els tornejos de jocs multimèdia o d’slots.
 
La classe magistral de dansa va ser de sumba, en aquesta ocasió, a càrrec d’Elena Navarro, d’Areaesport, i es va repetir una activitat que en la darrera edició va tenir molt d’èxit, el taller-competició d’escúter a càrrec d’Ungravity, que a més, va acabar amb una exhibició dels seus riders. Les novetats van ser el taller d’aerografia impartit per l’artista encampadà Marc Vidal, o del ‘Bubble Football’, una activitat que enguany va crear molta expectació i va acabar convertint-se en una de les activitats estrella de la vetllada.
 
Les escoles de dansa del país, «van tornar a demostrar amb les seves coreografies que la dansa moderna és un estil de vida per a molts dels nostres joves», segons va explicar en una nota el Comú d’Encamp. També assegura que el cap del departament de Joventut i Esports, Ignasi Vinós, «s’ha mostrat molt satisfet per com s’ha desenvolupat la setena edició d’Encamp Nit, informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT