PUBLICITAT

Encamp

Lapsus Teatre organitza un nou taller

Per EL PERIÒDIC

El cartell de l'activitat de Lapsus Teatre.
El cartell de l'activitat de Lapsus Teatre. | EL PERIÒDIC
És habitual portar obres de teatre a la gran pantalla. Són moltes les versions que s’han fet, per exemple, de les obres de Shakespeare com Ran, bastant-se en El rei Lear, Trono de Sangre, emulant Macbeth, o l’adaptació que va fer el mateix Orson Welles d’Otelo. I d’altres tan conegudes com Un tranvía llamado deseo, de l’obra homònima de Tenesse Williams.
 
La Companyia Lapsus Teatre, amb la col·laboració del Comú d’Encamp, busca el contrari: portar el cinema als escenaris. Per això, torna a organitzar el taller Teatralitzem el cinema, aquest cop per als adults, amb l’objectiu d’afavorir la formació i convidar els interessats en el teatre a entrar en contacte amb el món de les arts escèniques.
 
El taller, de 12 hores de durada, tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de maig a la sala d’actes de La Valireta, a Encamp, i serà impartit per l’actor i director Hector Mas. 
 
L’objectiu d’aquest taller és que els participants descobreixin en primera persona les possibilitats expressives i interpretatives a través d’un recorregut per les diverses èpoques, moviments i gèneres cinematogràfics i conèixer-ne els llenguatges interpretatius. El taller recorrerà de forma interactiva exemples de l’època del cinema mut, fins a arribar al cinema postmodern de Tarantino o Lynch.
El preu del taller, obert a totes les persones de més de 16 anys, és de només 5 euros. Les places són limitades i la data límit per fer les inscripcions és el 14 de maig. Per formalitzar la inscripció cal adreçar-se al Departament de Cultura del Comú d’Encamp, carrer de la Valireta número 2, omplir la sol·licitud i fer efectiu el pagament del taller.
 
A finals del mes passat ja es va fer un primer taller, però en aquest cas estava dedicat a joves d’entre 14 i 16 anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT