PUBLICITAT

Encamp

Mas apunta a dos anys per trobar un nou accés a pistes des del Pas

El Comú té esborranys d’alguns projectes per redinamitzar la zona i aviat els comunicaran als veïns

Per EL PERIÒDIC

Diada de Sant Jaume dels Cortals d'Encamp.
Diada de Sant Jaume dels Cortals d'Encamp. | ANA / M. C.
El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, encara els darrers mesos de mandat al capdavant de la seva parròquia amb la ferma voluntat d’acabar o almenys deixar encarats projectes importants com el de fer el Pas de la Casa peu de pistes.

Segons va indicar ahir el cònsol major durant la Diada de Sant Jaume dels Cortals d’Encamp, tenen alguns esborranys dels projectes que podrien proposar per redinamitzar la zona i aviat en parlaran amb els veïns. El cònsol va reconèixer que és una iniciativa a uns cinc anys vista però en un o dos ja es pot trobar un altre sistema per apropar la neu al poble, segons informava ahir l’Agència ANA.

Encamp va celebrar ahir al matí el tradicional aplec de Sant Jaume dels Cortals al qual hi van assistir algunes autoritats i gent del poble. L’assistència va estar l’habitual d’aquest acte «tot i que s’escau amb pont i molta gent marxa del país», com ha reconegut el cònsol major, Jordi Mas.

Converses amb Saetde / Mas va reconèixer ahir durant l’acte als Cortals d’Encamp que en els mesos que queden de mandat «hi ha molta feina per fer» i cal acabar «projectes de temes importants». Un d’ells seria el que ha de permetre «redinamitzar» el poble del Pas de la Casa per esdevenir peu de pistes.

El cònsol va afirmar, així mateix, que van estar parlant amb Saetde i ara que ja disposen d’alguns esborranys de propostes concretes el que hauran de fer és parlar amb els veïns i amb el Govern per arreglar el condicionament dels accessos, que és el que permetria acabar de dur a terme el projecte segons la idea inicial de la corporació.

El cònsol major d’Encamp va reconèixer, amb tot, que la intenció de fer del Pas de la Casa peu de pistes  és un projecte a llarg termini però que amb una inversió a uns cinc anys vista «es pot reconduir aquesta situació». La seva idea, doncs, és «poder arrencar» i que en un o dos anys hi hagi un nou sistema de sortida a pistes des del Pas de la Casa.

Modificar sortides / Segons les declaracions d’ahir del cònsol encampadà, el que caldria fer és modificar les sortides que donen a l’avinguda d’Encamp del poble, a més de desplaçar els garatges de les màquines i també fer un edifici nou i una nova obertura a les pistes des del poble, amb accés directe des de la zona de debutants, va exposar Mas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT