PUBLICITAT

Ordino

Intenten fer pujar a una nena a un cotxe oferint-li caramels

La policia ha incrementat controls i efectius als llocs amb nens

Per I.Moure / A.Colominas

Una aula de l’escola Germans Riba d’Ordino.
Una aula de l’escola Germans Riba d’Ordino. | Tony Lara
L a policia ha obert una línia d’investigació del que sembla que tan sols va ser un ensurt dijous a la tarda al parc infantil de sota l’Escola Germans Riba d’Ordino, quan un home en un cotxe va oferir caramels a una nena perquè pugés al vehicle.

Dos efectius de la policia es van desplaçar fins a la zona d’esbarjo poca estona després de finalitzar les classes de l’Escola Francesa, alertats per una mare. La nena, de vuit anys, jugava amb una amiga després de les classes quan des d’un vehicle que hi havia estacionat al costat del parc infantil, un home li va oferir caramels a una d’elles. Espantades per l’home que l’havia cridat, aquestes van córrer a avisar una mare que un cop alertada per les nenes no va veure el cotxe, que ja havia marxat.

La policia, que ha volgut fer una crida a la calma, sosté que es tractaria d’un fet completament aïllat i que la seguretat dels nens del país no corre perill. Malgrat això, s’ha reforçat els controls, des d’ahir i fins esclarir els fets, a qualsevol lloc on hi hagi concurrència de nens, des de la sortida de les escoles, fins a parcs infantils i zones d’esbarjo, a través de la policia de proximitat.

La noticia va causar força intranquil·litat entre els pares de l’escola i els professors, que van fer córrer el succés per les xarxes socials i a través de missatges de mòbil per alertar la resta de pares d’altres escoles.

Per la seva banda, fonts policials  informen que es tractaria d’un home morè, de trets àrabs, de mitjana edat i amb els cabells llargs i arrissats que conduiria un vehicle de color blanc, i de parla francesa.
La policia seguirà investigant el fet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT