PUBLICITAT

Canillo

La mediàtica Cristina Medina protagonista de ‘Teatre per riure’

L’actriu de ‘La que se avecina’ presenta Solála el proper 4 de juny

Per EL PERIÒDIC

Pifarré i Mitjana amb el cartell de l’obra durant la roda de premsa, ahir.
Pifarré i Mitjana amb el cartell de l’obra durant la roda de premsa, ahir. | ANA / J.D.
La nova temporada de Teatre per riure, la proposta d’espectacles d’humor del Comú de Canillo, se celebrarà el 4 de juny a les 22.00 hores, amb una única actuació a càrrec de l’actriu de televisió de La que se avecina, Cristina Medina. L’any passat ja es va optar per celebrar un únic espectacle –i no tres, com abans–, però més mediàtic i amb un protagonista de renom. Aquest any, s’ha escollit l’obra de teatre amb el títol Sólala, de la companyia de Medina, Pez en Raya, que va rebre el premi al millor espectacle a la 24a Fira de Teatre de Tàrrega i que s’ha renovat recentment. L’objectiu és arribar a omplir l’auditori del Palau de Gel, com l’any passat, quan es van vendre totes les entrades en una setmana i mitja. Les entrades es venen per 20 euros al centre comercial illa Carlemany i al Palau de Gel, i per 17 euros per als titulars de la de Carta Magna.
 
Segons va explicar Gerard Pifarré, de Gatzara Espectacles –l’empresa promotora d’aquest esdeveniment, que finança el Comú de Canillo– «l’espectacle ha rebut nombrosos premis» i és «un espectacle molt rodat amb molt bona crítica», perquè se n’han fet més de 300 representacions. Segons informa l’ANA, Pifarré va destacar el fet que Medina sigui una de les porques monologuistes femenines, «amb una capacitat humorística més que contrastada».
 
De fet, l’única ocasió en què l’actriu ha actuat al Principat va ser també en un registre humorístic, pel Festival Internacional de Pallasses d’Andorra, el 2005. A més, els promotors van assegurar que «és un país que li agrada molt i està encantada que el Comú de Canillo l’hagi triat per representar la seva obra».
 
El conseller de Cultura i Esports, Àlex Mitjana, per la seva banda, va explicar que l’esperança és tornar a omplir els gairebé 300 seients de l’aforament, com l’any passat, amb la crida mediàtica que té l’actriu. Pifarré, va afegir, en aquest sentit, que l’any passat ja es va omplir, però que la proposta d’aquest any comportarà «una cartellera enriquidora», perquè ella «està molt ben vista i situada».
Per aconseguir omplir, el Comú en farà difusió a les xarxes socials i amb cartells a les avingudes Meritxell i Carlemany, a part d’enviar correus als hotels del Principat perquè ofereixin l’espectacle als seus clients. Illa Carlemany hi col·labora oferint un punt de venda, que se suma al del Palau de Gel, on es poden trobar les entrades a 20 euros, i 17 euros en cas de ser posseïdor de la Carta Magna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT