PUBLICITAT

Encamp

S’incendia un cotxe a l’avinguda Salou

Un motorista resulta ferit en un accident a la CG 2 a l’alçada del túnel Dos Valires

Per EL PERIÒDIC

Un turisme es va incendiar ahir al matí a l’avinguda de Salou, a l’altura de l’Estadi Comunal. Els bombers hi van haver d’intervenir per extingir el foc i evitar que es produís un incident més greu. Un cop extingit el foc, però, la situació es va controlar i no hi va haver cap perill per a la ciutadania o la resta de vehicles que circulaven per les vies contigües. 
 
Per sort, no hi va haver ferits, i el conductor en va sortir totalment il·lès, doncs  el vehicle es va incendiar mentre estava en marxa, i en quan el conductor es va adonar de que sortia fum de la part posterior del cotxe, va decidir desviar-se i quedar-se en una vora de la carretera per sortir del vehicle quan abans millor. Tot i que els bombers no van poder especificar les causes concretes del l’incident. 
D’altra banda, un motorista va resultar ferit també durant el matí d’ahir cap a les 8:45 hores a la carretera general dos a l’alçada del túnel Dos Valires, a Encamp. En l’incident esmentat es van veure implicats una furgoneta Renault Master de matricula andorrana i la motocicleta Honda SH125 Scoopy afectada també de matriculació andorrana. 
 
A més, el conductor de la motocicleta, de 27 anys, nacionalitat portuguesa i resident al Principat, va resultar ferit en l’accident i va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT