PUBLICITAT

Encamp

L’AAVA creu que al Principat hi ha més d’un miler de vehicles clàssics

Els tot terreny Willys són els que més criden l’atenció dels visitants

Per EL PERIÒDIC

Els vehicles Willys, protagonistes de la 3a Trobada de clàssics.
Els vehicles Willys, protagonistes de la 3a Trobada de clàssics. | ANA / M.C
La tercera Trobada de clàssics ha superat la seixantena de vehicles participants. A més, Lluís de Juan, el president de l’Associació de Vehicles Antics (AAVA), organitzadora de l’esdeveniment amb la col·laboració del Comú d’Encamp, es va mostrar molt satisfet per la gran participació i «l’ambient festiu que es va generar durant la trobada», tenint en compte que actualment, «va a l’alça la fal·lera per la recuperació dels vehicles antics a Andorra».

De Juan assegura també que a Andorra «hi ha una gran varietat de vehicles», i tot i que no estan censats, calcula que poden haver-hi més d’un miler de clàssics, «doncs som un país automobilístic». Aquest any, els vehicles que més van cridar l’atenció dels visitants van ser un grup de Willys, vehicles americans de la Segona Guerra Mundial que van arribar a Andorra als anys 50 i 60 com a precursors dels 4x4 per assistir en les tasques del camp. I segons assegura l’AAVA, actualment, a Andorra hi podria haver uns 30 o 40. 
 
Els cotxes exposats van ser majoritàriament d’Andorra, però també van venir aficionats de la Seu d’Urgell, del Pallars Jussà i de Limoux. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT