PUBLICITAT

La Massana

Augmenta l’afluència de visitants a l’Andoflora

La fira d’aquest cap de setmana ha registrat un ascens en la participació

Per MARISA DA COSTA

Una dona observa algunes de les plantes que es van poder veure i adquirir a la 22a edició de l’Andoflora.
Una dona observa algunes de les plantes que es van poder veure i adquirir a la 22a edició de l’Andoflora. | TONY LARA
L’esforç que durant sis mesos més de 250 persones esmercen en l’organització de la tradicional fira de la flor de la Massana va traduir-se en l’èxit que va tenir la trobada celebrada aquest cap de setmana a la plaça de les Fontetes. Tant el Comú de la parròquia com els comerciants amb qui van treballar estretament per preparar aquesta 22a edició n’extreuen una percepció satisfactòria: «La sensació per a tots és que ha estat un dels millors Andoflora dels darrers anys», així ho va expressar ahir la titular del departament de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat massanenca, Jael Pozo. 
 
La consellera va destacar la gran afluència registrada al llarg dels tres dies en què va tenir lloc la fira basant-se en evidències com la constant presència de gent a les terrasses o els aparcaments de la parròquia atapeïts. Les 22 paradetes col·locades amb motiu d’aquesta festa ja consolidada van fer d’aquesta edició la més exitosa dels darrers anys.
 
La capacitat d’atracció d’aquesta trobada rau en la renovació que any rere any s’endega. En aquesta ocasió, una de les propostes de major acceptació van ser les intervencions florals. Diversos col·lectius van participar en el concurs amb què, finalment, es va premiar ahir a la tarda l’obra de la Coral Sant Antoni, per la una creació land art dedicada a l’antic pont de Sant Antoni. 
 
Pozo va manifestar l’interès de seguir la línia presa fins ara, amb què s’ha aconseguit dinamitzar la Massana. La continuïtat passaria per «comptar amb l’actiu social i cultural de la parròquia», així com «continuar en aquest treball d’exposició global», ocasió que negocis d’arreu del país aprofiten per donar a conèixer els seus productes. 
 
A més dels expositors, els visitants van poder gaudir de més d’una vintena d’activitats,com actuacions de dansa, musicals, la intervenció dels Castellers d’Andorra, desfilades de pentinats florals, els tallers o els ‘Contes Salvatges’ de l’ENA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT