PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 3.000 corredors en la Cursa de l’Illa Carlemany

Marcos Sanza i Yolanda Castillejo són els vencedors en la prova de 5km

Per #GASS

Marcos Sanza i Abdelam Louah, ahir en la Cursa Popular de l’Illa Carlemany.
Marcos Sanza i Abdelam Louah, ahir en la Cursa Popular de l’Illa Carlemany. | TONY LARA
La sisena edició de la Cursa Popular de l’Illa Carlemany va marcar un nou rècord de participació amb més de 3.000 persones que es van aplegar ahir al matí a les afores del centre comercial d’Escaldes-Engordany per participar en la prova de enmarcada en el Dia de l’Esport per a Tothom. Entre els milers de persones que van ser presents en la prova hi havia corredors, aficionats i professionals que van col·laborar amb l’objectiu solidari i festiu de la prova: el banc d’aliments de Càritas Andorra. 
 
El cap de Govern, Antoni Martí, va ser qui va donar el tret de sortida al voltant de les 10:30h a l’Illa Carlemany d’una cursa que tenia com arribada el Parc Central per als dos circuits entre els quals es podia escollir realitzar la prova. 
 
El guanyador d’aquesta edició de la Cursa Popular de l’Illa Carlemany va ser l’atleta del CAVA, Marcos Sanza, que va completar els cinc quilòmetres de recorregut en 15.05 minuts, a més de mig minut respecte el segon classificat, el guanyador de l’edició de l’any passat, Abdeslam Louah (15.41). El podi el va completar Manuel Pita (16.05). Gervasio Magi i Pep Sansa van acabar en el Top-5 de la cursa.
 
La primera dona en creuar la meta va ser Yolanda Castillejo que va aturar el rellotge en un temps de 18.36 minuts, sent la duivuitena comptant el total dels participants, una fita a remarcar. Seguidament van passar per la línia de meta Dayane Huerta (19.11) i Laura Garciaarena (19.27) completant els altres dos esgraons del podi. Les dues corredores que van entrar en el Top-5 van ser Maria Ambar i Sílvia Felipo.
 
L’organització de la cursa va mostrar la seva satisfacció pel gran ambient viscut durant el matí d’ahir tant a Escaldes-Engordany com a Andorra la Vella. A més a més, el bon temps va acompanyar durant tota la prova per a poder arrodonir una bona jornada d’esport solidari.

Mira aquí els resultats complerts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT