PUBLICITAT

Ordino

Nou pla parcial a la zona del Centre de Tecnificació

Ordino construirà una rotonda per accedir a les escoles i al CTO

Per E. J. M.

Una sessió del consell del Comú d’Ordino del 2015.
Una sessió del consell del Comú d’Ordino del 2015. | TONY LARA
L’economia es mou i Ordino ho constata amb el desenvolupament urbanístic de plans parcials. El pròxim és la unitat d’acció 21, a la zona del Centre de Tecnificació d’Ordino i de les escoles de secundària. «La zona s’ordenarà i construirem una rotonda per accedir als dos equipaments nacionals», va comentar ahir la còncol menor, Consol Naudi, en la breu sessió de consell de comú celebrada ahir a la tarda.
 
«El 75% dels propietaris de terrenys de la zona s’han posat d’acord en quina part del terreny cedir», va detallar el conseller de l’oposició Enric Dolsa. Naudi va afegir que la unitat 21 és el quart pla parcial urbanístic que es desplega a la parròquia i que «ara n’hi ha un de pendent al Serrat». «Tot això és sinònim a moviment, treball i reactivació econòmica», va concloure la cònsol menor. 
La construcció de la rotonda es convocarà en breu via edicte. 
 
POSSIBLE PACTE / El conveni urbanístic es va aprovar per unanimitat, demostrant un cop més la perfecta sintonia que existeix entre majoria i oposició. De fet, ACO (Acció Comunal d’Ordino, el partit del govern) i Convergents d’Ordino (els dos consellers de l’oposició) han iniciat la ronda de contactes per veure si pacten un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions comunals de finals d’any. «Ens hem donat de termini fins el 30 de juliol per prendre una decisió. Els vuit que ens torbem hi estem predisposats perquè si no ho fem ara, passaran molts anys fins que ho podem tornar a fer», va argumentar Dolsa. 
 
El cònsol major, Ventura Espot, va matisar que «no hi ha pressions ni greuges» i que seran «els caps de llista que hauran de dir amb qui volen anar a la llista». Ni Espot ni Naudi es poden presentar a la reelecció, però «encara no hem parlat de noms», va assegurar el dirigent comunal. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT