PUBLICITAT

Canillo

El Palau de Gel augmenta en un 6% els seus ingressos a l’abril

Només la pista de patinatge suposa un 75% total dels beneficis que genera la istal·lació canillenca

Per El Periòdic

Els membres del Consell de Comú de Canillo, reunits ahir durant la sessió ordinària del mes de juny.
Els membres del Consell de Comú de Canillo, reunits ahir durant la sessió ordinària del mes de juny. | ANA/ M.T.
El Palau de Gel continua, aquest 2015 la recuperació que va iniciar el 2012 gràcies a la contenció de la despesa i l’increment dels ingressos. El coordinador d’Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, va presentar durant la sessió de Consell de Comú d’ahir el balanç provisional d’ingressos i despeses a dia 31 d’abril, que demostren la bona tendència: els ingressos ascendeixen a 120.327 euros, un 6% més que el mateix període del 2014. 
 
Els ingressos a 31 de maig van augmentar un 2% gràcies als bons resultats obtinguts per la pista de gel i l’augment d’un 57% dels ingressos de l’activitat dels ‘karts’.Pel que fa a l’execució del pressupost del Comú a 31 de març, que es va tancar amb un superàvit de 947.880 euros. Les vacances de Nadal i Carnaval van registrar les millors dades del darrer lustre per a la instal·lació esportiva: només durant la primera setmana de l’any es van ingressar 50.000 euros, segons va explicar Oriol. 
 
Avui es dóna el tret de sortida a una nova campanya de promoció dirigida sobretot al públic del país, i que inclourà un concurs fotogràfic a través d’Instagram, segons informa l’ANA.
 
Per la seva part, el conseller de Finances, Marc Casal, va presentar l’execució del pressupost del primer trimestre de l’any, tancat amb un superàvit de gairebé un milió d’euros. El resultat està en la línia del que estaven esperant, i considera que s’arribarà a finals d’any sense imprevistos. El conseller també va explicar que algunes partides d’inversió autoritzen percentatges alts perquè s’han fet compres o adjudicacions com la màquina llevaneu, el mirador del Roc del Quer i l’embelliment del casc antic. Els impostos i tributs ingressats han estat els esperats, però la xifra hauria de ser més alta si no fos perquè un error informàtic va fer retardar el cobrament del foc i lloc i els impostos d’higiene i enllumenat. Per ara les despeses es troben per sota del 25%, el que respon a la voluntat de tancar l’any en positiu.
PUBLICITAT
PUBLICITAT