PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

VallBanc, el nom que s’estudia per a l’entitat pont que substituirà BPA

Per RAFA MORA

Moment en què uns operaris abaixaven una de les lones de publicitat que es podien veure en la façana del darrere d’una finca d’Escaldes, divendres.
Moment en què uns operaris abaixaven una de les lones de publicitat que es podien veure en la façana del darrere d’una finca d’Escaldes, divendres. | TONY LARA
Segueixen fent-se els passos per canviar la imatge de Banca Privada d’Andorra en el seu camí cap al banc pont primer, tot esperant l’arribada d’un comprador. Divendres passat ja es retiraven els cartells publicitaris de l’entitat bancària que han estat sent part de la imatge del Principat en algunes façanes tant d’Andorra la Vella com d’Escaldes-Engordany, i ara el que hi ha sobre la taula serà el nom que se li posarà a la nova estructura que farà de pont fins que arribi la subhasta i el nou propietari. VallBanc és una de les opcions que s’estudien, tot i que no hi ha una decisió clara al respecte. Igualment, l’AREB ha decidit destituir tres càrrecs més.
 
Els administradors del banc ara mateix tenen tota la feina dirigida a establir quins són els clients bons i quins els que han d’eliminar per formar part de la nova estructura de l’entitat. Mentre aquesta feina continua, n’hi ha d’altres, no menys important si el que es vol es començar a donar-li forma a un nou projecte d’entitat financera. Llavors hi ha sobre la taula un treball de màrqueting i posicionament en el mercat que necessita coses tan senzilles però tan claus com tenir una imatge i una marca. Aquesta en el cas del banc bo serà VallBanc. Amb tot, aquesta denominació no és un decisió ferma, i podria variar, perquè el que s’està fent en el fons és enviar un globus sonda per estudiar l’acceptació de la mateixa. 
 
La proposta, tot sigui dit, no ha caigut bé en el banc. En definitva, el nom no acaba d’agradar, però aquesta és una particularitat transitòria que en tot cas hauria de durar fins el mes de desembre, quan a través de subhasta pública, tal com va informar l’AREB en el seu informe de fa just avui dues setmanes, acabi sortint un nou comprador que podrà fer el que vulgui amb la denominació, sigui finalment aquesta, o no, VallBanc.
 
S’elimina la imatge de BPA / El procés d’eliminació de la imatge de BPA ja ha començat. Aquest períodic va publicar el passat dissabte les imatges de com les tanques publicitàries de l’entitat que hi havia al voltant d’Andorra –almenys a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany– estan començant a desaparèixer. 
 
Són aquests petits passos cap a una neteja definitiva de la marca BPA, ara tacada amb una imatge internacional que, segons les autoritats, embruta tota la plaça financera del Principat, el que afecta el nom del país i la posició de la resta d’entitats que volen operar més enllà de les nostres fronteres.
 
En aquest procés és on s’ha d’incloure la recerca d’un nou nom que aporti imatge al banc bo que ha de permetre cridar l’atenció dels possibles compradors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT