PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Andorra signa l’acord d’intercanvi d’informació fiscal amb Itàlia

Amb aquest són 24 els convenis en aquest sentit rubricats pel Principat

Per EL PERIÒDIC

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya.
El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya. | TONY LARA
Andorra va signar ahir un nou acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal. En aquest cas va ser amb Itàlia i l’acte de la signatura va tenir lloc a Madrid amb presència dels dos ambaixadors.

Jaume Gaytan, ambaixador d’Andorra a Espanya, i Pietro Sebastiani, ambaixador de la República d’Itàlia a Andorra, van signar ahir al matí a la capital espanyola l’acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal (TIEA) entre els dos països. Tant Gaytan com Sebastiani han volgut detacar les bones relacions que hi ha entre els dos Estats, la qual cosa ja es va veure, segons va informar ahir el Govern a través d’un comunicat, amb una altra signatura, en aquest cas el passat mes de maig quan hi va haver l’acord definitiu entre Andorra i Itàlia en matèria de transport internacional de viatgers i mercaderies per carretera.

Amb aquesta signatura ja són 24 els acords d’intercanvi d’informació en matèria fiscal que ha signat Andorra amb diferents països. Aquest treball entra dins de la intenció del Govern de mostrar la màxima transparència possible especialment en matèria econòmica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT