PUBLICITAT

AMIDA signa un acord de col·laboració amb Guttmann

L’associació esdevé vocal representant dins del Consell Social

Local de la FAAD.
Local de la FAAD. | EL PERIÒDIC
L’Associació de Minusvàlids i Disminuïts d’Andorra (AMIDA) passa a formar part del Consell Social i de Participació del Patronat de l’Institut Guttmann arrel de la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’entitat. Amb aquest acord passa, d’igual manera, a formar part del patronat d’aquest hospital de neurorehabilitació de Badalona.

Amb la firma de l’acord, esdevinguda el passat mes de maig, AMIDA assumeix el rol de vocal representant de les entitats col·laboradoes, segons informa la mateixa agrupació a través d’un comunicat de premsa. Serà la figura de presidenta de l’associació, Agustina Grandvallet, qui desenvolupi la tasca, juntament amb el director gerentde la Fundacií Institut Guttmann, el doctor Josep M. Ramírez.

A banda del recent nomenament d’AMIDA com a vocal del consell, també en formen part representants del Servei Català de la Salut i de Benestar i Família, així com representants dels ajuntaments de Barcelona i Badalona. Entre els objectius d’aquest òrgan es troba  la finalitat d’ajudar en la detecció de necessitats dels usuaris de l’Institut Guttmann.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT