PUBLICITAT

Tony Lara

Minguillón optarà a la reelecció com a cònsol

Cd’I decideix que s’ha de garantir la feina que s’ha fet al comú

Per JOAN RAMON BAIGES

Minguillón en la presentació d'una fira musical, el juny.
Minguillón en la presentació d'una fira musical, el juny. | TONY LARA
Jordi Minguillón optarà sí o sí a la reelecció, independentment del que decideixi DA. Els membres de Cd’I esperaven ahir a la nit una decisió de DA pel que fa a la llista conjunta per concórrer a les eleccions comunals del desembre, que no havia arribat en el moment de tancar aquesta edició, tot i que el comitè local demòcrata havia acabat la seva reunió i, en paraules d’un portaveu, «tot estava al mateix lloc». És a dir, que es manté la confusió pel que fa al suport de DA a l’actual cònsol d’Andorra la Vella.
L’ambient a Cd’I era d’indignació, perquè «a quatre dies del termini per tancar llistes no és pot estar encara així», va declarar a aquest rotatiu un representant de la coalició.   Possiblement, si ahir a la nit no va arribar un missatge de DA, Cd’I pot acabar presentant avui una candidatura amb Minguillón al capdavant. Si DA finalment opta per donar l’esquena a l’actual cònsol, la ruptura és segura perquè Coalició d’Independents se sent traïda pels demòcrates, especialment per Toni Martí. El pacte que es va segellar per a les generals està molt fràgil, no només per la imatge que s’està donant per triar els candidats a cònsols, sinó perquè el cap de Govern, recorden des de Cd’I, tampoc va respectar altres termes d’aquest acord.
«Hi ha un cònsol que pot ser reelegit i una oportunitat per garantir la continuïtat de la feina que s’està fent al comú», es va sentenciar ahir des de Cd’I.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT