PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Unes 1.300 persones assisteixen a les quatre funcions dels ‘Pastorets’

Un 18% més d'assistència en la 22a edició de l'espectacle

Per EL PERIÒDIC

Una escena dels ‘Pastorets’ lauredians d’enguany.
Una escena dels ‘Pastorets’ lauredians d’enguany. | TONY LARA
La 22a edició dels Pastorets de Sant Julià de Lòria ha obtingut un 18% més d’assistència de públic respecte a l’any passat. Les quatre funcions, representades els dies 26 i 27 de gener i 3 i 6 de gener, han reunit unes 1.300 persones a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, segons va informar ahir el Comú de Sant Julià.

La recaptació íntegra de la funció del dia de Reis, 2.210 euros, es destinarà a La Marató de TV3. La quantitat solidària se sumarà a les recaptades durant les activitats realitzades a la parròquia el dia de La Marató i de les inscripcions de la Cursa Sant Silvestre.

En aquesta edició, hi han participat unes 150 persones que han treballat per mantenir la qualitat de l’espectacle: un elenc d’actors i actrius experimentats amb amateurs i debutants, equips de vestuari, escenografia, maquinistes, producció, etcètera. El Comú de Sant Julià de Lòria està molt satisfet amb els resultats obtinguts i encoratja als actors i actrius i als col·laboradors a participar-hi en pròximes edicions per mantenir la tradició escènica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT