PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els clients de BPA volen demanar danys i perjudicis

La Plataforma de clients afectats estudia la millor via per instar un procediment judicial

Per EL PERIÒDIC

Una dona vesteix una samarreta dels afectats pel ‘cas BPA’, durant la concentració del maig a Escaldes.
Una dona vesteix una samarreta dels afectats pel ‘cas BPA’, durant la concentració del maig a Escaldes. | Tony Lara
La Plataforma de clients afectats BPA va emetre ahir un comunicat on informa que el col·lectiu està estudiant la millor via per instar un procediment judicial per «salvaguardar els drets i els interessos de tots aquells perjudicats» per la crisi de BPA i que, evidentment, estiguin interessats en sol·licitar «danys i perjudicis ocasionats fins a la data d’avui per la situació actual del banc».
El grup d’afectats va assegurar en la nota que instaran una demanada d’acció col·lectiva que exposarà els fets que la motiven i serà exercitada contra l’administració pública andorrana «amb l’ànim d’aconseguir la màxima eficàcia i agilitat en la resolució» i per tal que «ningú no quedi exclòs de l’oportunitat d’instar la referida acció de reclamació».
La plataforma remarca que aquesta acció va «íntimament» lligada a «aconseguir el restabliment dels drets dels afectats i de la situació existent a la data de la intervenció». D’aquesta forma reclamen a tot aquell que estigui interessat en adherir-se a aquesta petició que faci «amb caràcter d’urgència» poders notarials a favor del col·lectiu de clients afectats de BPA, de tots els procuradors d’Andorra i de les advocades Gema Martínez Martínez i Anna Solé Agustí.
Així, recorden que la data límit per interposar la demanda és el proper 10 de març. En aquest comunicat, la plataforma recorda que, pels comptes de titularitat conjunta, és necessari que els poders siguin atorgats per cada una de les persones físiques o jurídiques que ostenten la titularitat. Finalment, van recordar la documentació necessària; el poder dels plets, el document d’identificació de la persona física, l’escriptura de constitució de societat i la posició i el contracte dels comptes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT