PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

L’AREB celebra «l’efecte positiu» en el mercat financer

L’entitat considera que el suport del tresor americà facilitarà la venda de Vall Banc

Per EL PERIÒDIC

Logo de l'AREB.
Logo de l'AREB. | El Periòdic
L’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) va afirmar ahir en un comunicat que està percebent un «clar efecte positiu en el mercat financer» arrel de la nota del FinCEN. La nota emesa per l’Agència va assegurar que les principals contrapartides internacionals els hi havien transmès que «les referencies explícites del FinCEN a Vall Banc ratifiquen la bona percepció que la comunitat financera ja tenia sobre la nova entitat». També van afirmar que la nova nota del FinCEN «és un pas més en l’enfortiment de la confiança del mercat financer internacional en la plaça andorrana i en el procés de resolució de Banca Privada d’Andorra».
 D’altra banda van recordar que la notificació del FinCEN «avala el pla de resolució de BPA i el control continuat que ha estat mantenint l’AREB» i que tot plegat «facilitarà les últimes fases del procés de posada en marxa de la nova entitat i la seva venda immediata».
Finalment, van aprofitar per «agrair l’esforç als professionals de BPA» i «la col·laboració dels clients en un procés de gran complexitat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT