PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Emprenedors del país obren mires en una trobada a Sant Cugat

Quatre projectes són premiats per l' "actitud" dels seus impulsors

Per m.c.

Núria Rocamora i Lluís Godayol, representants d’Andbank i Inpulsaempresa, respectivament, ahir.
Núria Rocamora i Lluís Godayol, representants d’Andbank i Inpulsaempresa, respectivament, ahir. | Tony Lara
La «comunicació» és primordial per a que un projecte incipient acabi quallant en el si de l’àmbit empresarial i a la societat. «La presentació» de les iniciatives és de les parts «més importants» a l’hora d’engegar una idea i així ho demostren les xifres: «Un 60% dels projectes que no aconsegueixen finançament avui dia no van fer una bona presentació de la seva idea». En vista de la importància d’intercanviar i compartir inventives, Gamma Management, amb la col·laboració d’Andbank i INPULSAempresa, va organitzar una visita al VITA Entrepreneurship Center de Sant Cugat amb motiu de la clausura del Taller d’Emprenedors impulsat pel Govern. 

Un grup de 17 persones integrat tan per alumnes del taller com altres emprenedors de Principat va participar de la tercera jornada d’emprenedoria en què una quarantena de nous empresaris d’Andorra i Sant Cugat van trobar-se per exhibir les seves idees així com amarar-se de les dels altres en el què Lluís Godayol, representant d’Inpulsa, va definir com a «petit festival de l’emprenedoria». D’aquesta reunió resultarà un projecte general en comú, anunciat ahir pel mateix Godayol: una plataforma a la xarxa aplegarà en una mateixa comunitat els emprenedors catalans i andorrans participants de la jornada les properes setmanes, on s’espera fer partícips altres emprenedors per tal de potenciar «sinergies» i l’intercanvi d’ocurrències. 
 
Premis per als emprenedors/ Quatre dels emprenedors andorrans que divendres passat presentaven els seus projectes a Sant Cugat van ser ahir premiats no únicament per les seves empreses sinó per la seva «actitud», la «seguretat» presentada així com la «claredat» de les seves exhibicions,  entre altres aspectes. L’escriptora i editora Susana Ginesta va definir la trobada com una manera de «veure que és possible» convertir «un hobby» en un projecte que doni fruits i va ressaltar la importància de «compartir-lo». Montserrat Capdevila i Carles Ayete, dos dels guardonats, van reiterar aquestes consideracions. Tots tres van coincidir en ressaltar la importància de la jornada «per obrir mires» i van agrair a les empreses haver possibilitat aquesta acció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT