PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap de setmana de cues, a ambdues bandes del país

Les majors caravanes s’esperen aquest matí al riu Runer, a partir de les 11

Per EL PERIÒDIC

Unes cues a la sortida del Principat per la frontera del Runer.
Unes cues a la sortida del Principat per la frontera del Runer. | TONY LARA
Cap de setmana de sortida per part de molts andorrans i residents que inicien les seves vacances ja fins a finals de mes i aprofiten per tornar al poble o bé marxar a fer turisme, però també d’arribada de visitants al país, tan per l’accès francés com pel costat andorrà. Les majors cues s’esperen aquest matí al pas fronterer amb el sud, a partir de les 11 del matí i fins les dues de la tarda, en sentit entrada. Per França també es produiran aquestes caravanes, però abans. Per la frontera de porta s’espera que els francesos comencin a gotejar a partir de les 9 d’avui i fins la 13. En el sentit contrari, és a dir, de baixada a Espanya i tornada a França, aquestes cues tindran lloc entre les 16 i les 21 hores en amdues bandes.
 
Demà es repeteixen les aglomeracions a les carreteres. Pel riu Runer,  es preveu caravana d’entrada des de les 10 i fins a les quatre de la tarda, de 9 a 13 novament pel costat del nord. 
 
Cues de sortida/ També els nacionals que ahir iniciaven les seves vacances van patir cues. Les més importants van tenir lloc a partir de les 19 de la tarda, un cop tancades les oficines, però ja es van iniciar a mitja tarda sense superar el quilòmetre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT