PUBLICITAT

Andorra La Vella

Aprovat el reglament de tramesa de dades amb el BCE

L’INAF serà l’encarregat de recopilar i transmetre les informacions

Per EL PERIÒDIC

Edifici administratiu de Govern.
Edifici administratiu de Govern. | EL PERIÒDIC
El Consell de ministres va aprovar ahir el Reglament de desenvolupament que estableix l’article 8.1.c de l’Acord monetari entre el Principat d’Andorra i la Unió Europea en relació amb la tramesa de dades estadístiques simplificades al Banc Central Europeu (BCE) en el marc dels actes jurídics que s’inclouen en aquest acord.  
 
Amb l’aprovació de dit reglament el Govern dóna resposta a l’acord sorgit en la darrera reunió del Comitè Mixt, integrat per representants d’Andorra i la Unió Europea juntament amb representants del Banc Central Europeu celebrada a l’octubre del 2015. 
 
A més, segons informa el Govern, aquest acord estipula que Andorra ha de trametre en model simplificat al BCE les dades agregades estadístiques requerides mitjançant reglaments i guies orientatives. 
 
Tantmateix, per donar compliment a la demanda del Banc Central Europeu en el marc de l’Acord monetari, l’INAF serà l’autoritat encarregada de recopilar i transmetre les dades estadístiques simplificades al BCE com a entitat supervisora del sistema financer andorrà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT