PUBLICITAT

ApC no veu "credibilitat" en l'adjudicació d'una segona ronda d'entrevistes per millorar el GAdA

  • Encuentra entra una sol·licitud a Sindicatura per demanar al Govern cinc documents sobre l'empresa Humannova
  • El conseller general reclama l'informe que avali la necessitat de fer una segona ronda d'entrevistes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El conseller general d'Andorra pel Canvi, Òscar Encuentra, ha entrat una sol·licitud a Sindicatura per tal de demanar al Govern cinc documents relatius als informes elaborats per l'empresa Humannova per tal de millorar el sistema de Gestió i Avaluació de l'Acompliment (GAdA). Segons la sol·licitud, l'Executiu va realitzar una adjudicació directa a Humannova perquè realitzés aquest estudi per un pressupost de 45.500 euros i més tard es va adjudicar a la mateixa empresa la realització d'entrevistes i focus grups addicionals per a la millora del GAdA, per un import de 15.340 euros.

Andorra pel Canvi ha sol·licitat, entre d'altres documents, una còpia de la documentació tècnica que avali la necessitat de fer una segona ronda d'entrevistes i focus grups més enllà del pressupost inicial, on ja es preveia realitzar aquests tipus d'accions. El text signat per Encuentra assenyala que si el Govern "reconeix que la feina d'Humannova" per un import de 45.500 euros "ja està acabada" i ja s'han fet unes recomanacions a partir de les quals l'Executiu engega un projecte de descripció i valoració dels llocs de treball de l'Administració General per un import de 292.240 euros, "no té cap credibilitat" que el 19 de juny hagi fet un edicte "encarregant més entrevistes i focus grups a Humannova quan la feina ja està lliurada i les conclusions fetes, acceptades pel Govern i donen lloc a una nova despesa de 292.240 euros i per tant cal suposar que les conclusions han de ser fermes".

En la sol·licitud, s'indica, a més, que en el pressupost de les altres empreses que van concòrrer per efectuar aquest informe, també s'hi incloïen les despeses d'entrevistes i de treballs en grups. I per exemple, l'empresa Argo va lliurar un pressupost per un import de 52.500 euros, un preu que segons apunta Encuentra és "més econòmic que el total de les dues adjudicacions directes a Humannova" per un import de 45.500 euros i 15.340 euros, que fan un total de 60.840 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT