PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un curtcircuit elèctric, l’origen del foc de l’hotel President

La zona de l’spa està inhabilitada però la resta de l’edifici no

Per El Periòdic

Efectius del Cos de Bombers treballen a l’hotel dijous a la nit.
Efectius del Cos de Bombers treballen a l’hotel dijous a la nit. | SERGI PÉREZ

L’origen de l’incendi que es va produir a l’hotel President la nit de dijous va ser un curtcircuit elèctric a la sauna. Així ho van confirmar ahir des del Cos de Bombers, que va recordar que el foc no va causar ferits i que es va poder extingir ràpidament. Per motius de seguretat, els bombers van desallotjar l’edifici, però els hostes van poder tornar amb normalitat a l’hotel al cap d’una estona, quan l’incendi es va donar per extingit. Durant la jornada d’ahir, el President va treballar amb normalitat. 


El cos de Bombers va rebre l’alerta aproximadament a les 20.50h i quatre unitats amb un total de 13 efectius es van desplaçar al lloc dels fets ràpidament. La intervenció dels bombers va ser breu i en pocs minuts es va tenir el foc controlat. A les 21.00h, l’incendi ja estava apagat, tot i que encara es veia el fum a la setena planta de l’establiment hoteler d’on van començar a sorgir les flames. 


La zona on es va originar l’incendi va ser a la planta on hi ha el jacuzzi i en el qual es va prendre el foc que després es va estendre estès per tota la sala. Aquesta zona, on hi ha un spa, és l’única que està inhabilitada. Els danys materials van ser molt localitzats, ja que no van afectar la resta de l’hotel. Les flames es van estendre ràpidament perquè a la sala hi havia molts objectes de plàstic, el que va causar l’especularitat del foc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT