PUBLICITAT

La CEA es reuneix avui amb els sindicats per acostar posicions

  • Altimir vol tractar el desenvolupament de les lleis laborals i la signatura de convenis col.lectius
  • És la primera trobada entre la patronal, l'USdA, el SAT i el SAT 2 Tico, però sense la Pime
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Codina i Altimir, a la seu de la CEA, a la capital. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Els representants de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i els principals líders sindicals del Principat es trobaran aquest vespre en la primera cita que reuneix tots els sindicats amb la patronal. L'objectiu de la CEA, que ha convocat la trobada, és explicar als sindicats els seus posicionaments sobre la legislació i les polítiques laborals i mirar d'acostar unes posicions que, fins ara, han estat diametralment oposades.

En la reunió, que seurà en una mateixa taula els representants de la CEA, de l'USdA, del SAT i del SAT 2 Tico, es tractarà el desenvolupament de les lleis laborals aprovades durant l'anterior legislatura, el funcionament del Servei d'Ocupació i la signatura de convenis col.lectius, una fita aquesta última que tant patronal com sindicats consideren inajornable. "El que volem és que entenguin que tots defensem el futur i el progrés d'aquests país, per als empresaris i també per als treballadors", va declarar el president de la CEA, Xavier Altimir.

Altimir no va voler qualificar la trobada de taula de diàleg social perquè, va dir, "ha estat convocada per iniciativa de la CEA i per explicar els nostres posicionaments". El president de la patronal espera poder tractar també qüestions referents al model d'Administració pública. "A tot el món estan retallant i nosaltres anem al revés: més funcionaris i més despesa", va afirmar.Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT