PUBLICITAT

Bilodeau anima Andorra a implicar-se més a la Francofonia

  • Bartumeu i Espot es reuneixen amb el màxim responsable canadenc en la matèria
  • La visita s'ha endarrerit més d'un mes a causa de l'erupció del volcà Eyjafjallajokull
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


31052010_bilodeau
El minisrre d'Afers Exteriors, Xavier Espot, i el representant del primer ministre del Canadà per a la Francofonia, Jacques Bilodeau, aquest matí al Govern. Foto: SFG
El representant personal del primer ministre de Canadà per a la Francofonia, Jacques Bilodeau, visita Andorra per primer vegada de manera oficial. A les 11 del matí s’ha entrevistat amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i posteriorment ho ha fet amb el ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot. El cap de Govern i el ministre Espot han tramès a Jacques Bilodeau la participació activa d’Andorra a l’Organització Internacional de la Francofonia, tant des del Govern com des del Consell General, els comuns i els empresaris per fomentar els vincles amb els països francòfons.
El representant personal del primer ministre de Canadà per a la Francofonia ha felicitat Andorra per totes les accions dutes a terme per promoure la francofonia i ha animat les autoritat  andorranes a continuar desenvolupant aquest tipus d’accions. La visita de Jacques Bilodeau a Andorra estava programada per al 19 d’abril passat, però es va haver de posposar a causa del tancament provisional de l’espai aeri arran de les emanacions a l’atmosfera produïdes pel volcà islandès. A la visita d’avui, Bilodeau ha estat acompanyat de la segona secretària a l’Ambaixada de Canadà, Véronique Choquette.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT