PUBLICITAT

Encamp

Els defensors del Prat Gran, en desacord amb el nou parc

Els joves volen crear una plataforma per fer més pressió

Per Meritxell Prat

Blanch, amb altres joves, en una protesta per salvar el Prat Gran.
Blanch, amb altres joves, en una protesta per salvar el Prat Gran. | MARICEL BLANCH

El grup de joves que ha impulsat la campanya Salvem el Prat rebutgen la solució adoptada pel comú de fer un nou parc als terrenys de l’antic càmping Internacional. Així ho va manifestar la promotora del grup, Ariadna Blanch, després de les trobades que ha mantingut els darrers dies tan amb el cònsol d’Encamp, Jordi Torres, com amb el Raonador del Ciutadà, Marc Vila. En el primer cas li van poder entregar les 350 firmes que han aconseguit recollir en la campanya feta fins ara. «El cònsol ens va explicar la solució que han escollit, però nosaltres no hi estem d’acord perquè al final quedarà envoltat d’edificis», va afirmar, recordant que sembla que la intenció dels propietaris dels terrenys del Prat Gran és destinar-los a la construcció i que a la zona de l’antic càmping també hi ha prevista la construcció d’una ciutat esportiva.


D’altra banda, ahir es van trobar amb el Raonador per orientar-se sobre quines altres accions podrien dur a terme per fer sentir la seva veu i aconseguir que els facin cas. Blanch va indicar que Vila els va animar a aprofitar la campanya electoral per mirar de fer contactes amb els polítics que optaran a ser els nous cònsols de la parròquia. «Ens ha comentat que intentem parlar amb els polítics per saber quines intencions tenen amb el Prat Gran», va detallar la jove. Igualment, també els va proposar de crear una plataforma que aglutini més gent i posar-se en contacte amb entitats de defensa de la natura perquè d’aquesta manera podrien fer més pressió per assolir els seus objectius.


Uns consells que van endur-se ben anotats i amb intenció de dur a terme, ja que Blanch va manifestar que durant les properes setmanes intentaran crear la plataforma i fer contactes «per estar preparats i atacar quan toqui». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT